.

TRANSLATE IN
YOUR LANGUAGE

.

O FEMEIE HARTUITA DE 17 ANI - FOR ABOUT 17 YEARS I AM A HARASED WOOMAN

1.SUNT O FEMEIE HARTUITA DE 17 ani in propria tara. De 12 ani (din anul 2003 ) incerc sa-mi rezolv problemele pe cale legala, in justitie, dar nu reusesc din cauza CORUPTIEI cu care ma confrunt, pe mai multe planuri. De aceea le voi face publice. Este singura solutie pe care o am la acest moment.

M-AM SATURAT SA FIU BATAIA DE JOC A ESCROCILOR SI A JUSTITIEI.

Tot ce-mi mai doresc este sa pot pleca intr-o zi din aceasta tara de tip mafiot…..care-si distruge proprii cetateni……

=//=

2. FOR ABOUT 17 YEARS I AM A HARRASED WOOMAN in my own country. For about 11 years I’m trying to solve my problems in a legal way, on Romanian Justice, but it is imposible because of diferit levels of CORRUPTION that I am fighting with. That s why, I will make public my personal case. Is the only solution that I can use naw.

I’M TIERD OF BEING MOCKERY OF THE SCAMMERS AND OF THE JUDICIARY.

All I want is to can live one day from this mafia country….wich destroy his own citizens….


STUCK IN A DREAM

Soul Avenue - Stuck in a dream.

Sursa : Youtube

https://youtu.be/QdXF_jMUgMw

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ALTE PROBLEME - POSTARE TEMPORARA AICI

ALTE PROBLEME - POSTARE TEMPORARA AICI

STAMO VICTOR CRISTIAN - CONSILIER JURIDIC AL IPA SR - CEL CARE M-A CONCEDIAT ILEGAL LA 06.08.2012

sâmbătă, mai 03, 2014

DREPTURILE FEMEII - NU EXISTA

In Romania, o femeie are drepturi doar pe hartie. In realitate, NU ARE DREPTURI. Daca are nevoie de ajutor, oare cine o ajuta ? NIMENI ! Sa fie clar asta. O stiu din proprie experienta. Am solicitat in repetate randuri sprijinul autoritatilor pentru solutionarea pe cale legala a unora dintre problemele pe care anumite persoane fizice sau juridice mi le creau, dar.... fara folos. Bine nu chiar in toate cazurile, pentru ca am gasit si persoane care au aplicat legea si au rezolvat problema respectiva cu profesionalism si in timp util. Dar pentru situatiile de nerezolvare, ce as fi avut eu de facut in aceasta situatie, nimic. Tot ce poti face in asemenea situatii este sa te documentezi foarte bine in domeniul de activitate in care au aparut problemele si sa continui sa lupti pana se rezolva problemele respective. Este imposibil ca pana la urma sa nu ti se deschida o usa. De ce spun ca trebuie sa te informezi intr-un anumit domeni de activitate in care a aparut sau ti s-a creat o problema ? Simplu. Pentru ca unele persoane fizice sau juridice vor dori sa te "fraiereasca" in adevaratul sens al cuvantului, in sensul ca daca vei transmite memorii pentru rezolvarea problemelor tale vei primi raspunsuri care nu sunt nici relevante si nici legale. In mod normal, orice cetatean ar lua de bun un raspuns provenit de la o institutie si mai ales daca acesta nu este in favoarea lui, renunta, in ideea ca va crede ca "nu a avut dreptate". Cam asa am procedat si eu in anumite cazuri, fie crezand ca m-am inselat intr-o anume privinta, fie daca nu am crezut asta, nu am avut timp sa ma ocup de studierea problemei respective. Dar, nu am renuntat iar in timp s-a demonstrat ca am avut dreptate. De aceea zic sa nu se renunte la lupta pentru apararea sau castigarea unor drepturi pe care le avem.

In Romania o femeie daca nu este genul de femeie puternica si luptatoare, e vai si amar de ea. Tot ceea ce este aparent "existent" : O.N.G., asociatii, legi, etc. sunt doar de dragul de a fi, doar pe hartie. In rest, nimic. O femeie in Romania poate fi hartuita de oricine, oricand, oricum. In situatia in care a fost casatorita cu un barbat puternic, cu bani si relatii, s-a nenorocit. Acesta se va folosi de puterea lui ca sa ii ia copilul, sa o lase fara loc de munca, fara locuinta, fara mijloace de subzistenta, pe scurt, sa o distruga. In traducerea lui "sa-i arate ca este barbat". Sa zicem ca pana acum in Codul Penal nu ar fi existat decat o prevedere legala in baza careia era posibil ca Politia sa intervina, anume aceea referitoare la "hartuirea sexuala".Hartuirea psihica sau hartuirea in general, nu era prevazuta in Codul Penal vechi. 

Acum insa, in noul Cod Penal, este. Redau mai jos textul de lege :

Noul Cod Penal / CAPITOLUL VI / Infractiuni contra libertatii persoanei

Art. 208 – Hartuirea

(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.

(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.


 
Din punctul meu de vedere insa, articolul de lege nu este prea clar si nu face referire la toate situatiile de hartuire care ar putea sa apara in practica. 

Mai ales la locul de munca, unde orice barbat care iti este sef, are impresia ca este Dumnezeu si poate face ce vrea cu tine, sa te umileasca, sa-si bata joc de tine, sa te taie de pe lista atunci cand ai anumite drepturi salariale, sa-ti conteste in mod continuu si nejustificat munca, sa exercite atacuri la demnitatea ta de salariat dar si personala, sa te discrediteze in fata colegilor sau a altor sefi, etc. incalcand chiar legea. Acest tip de barbat nu demonstreaza atceva decat faptul ca este UN MARE COMPLEXAT. Ce este mai trist e ca el nu stie asta si nici nu realizeaza macar, pentru ca atata il duce mintea. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere....

M-as mira insa ca, si asa cum este textul de lege, in cazul in care se depune plangere penala pentru hartuire, sa se faca ceva in sensul acesta....