.

TRANSLATE IN
YOUR LANGUAGE

.

O FEMEIE HARTUITA DE 17 ANI - FOR ABOUT 17 YEARS I AM A HARASED WOOMAN

1.SUNT O FEMEIE HARTUITA DE 17 ani in propria tara. De 12 ani (din anul 2003 ) incerc sa-mi rezolv problemele pe cale legala, in justitie, dar nu reusesc din cauza CORUPTIEI cu care ma confrunt, pe mai multe planuri. De aceea le voi face publice. Este singura solutie pe care o am la acest moment.

M-AM SATURAT SA FIU BATAIA DE JOC A ESCROCILOR SI A JUSTITIEI.

Tot ce-mi mai doresc este sa pot pleca intr-o zi din aceasta tara de tip mafiot…..care-si distruge proprii cetateni……

=//=

2. FOR ABOUT 17 YEARS I AM A HARRASED WOOMAN in my own country. For about 11 years I’m trying to solve my problems in a legal way, on Romanian Justice, but it is imposible because of diferit levels of CORRUPTION that I am fighting with. That s why, I will make public my personal case. Is the only solution that I can use naw.

I’M TIERD OF BEING MOCKERY OF THE SCAMMERS AND OF THE JUDICIARY.

All I want is to can live one day from this mafia country….wich destroy his own citizens….


STUCK IN A DREAM

Soul Avenue - Stuck in a dream.

Sursa : Youtube

https://youtu.be/QdXF_jMUgMw

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ALTE PROBLEME - POSTARE TEMPORARA AICI

ALTE PROBLEME - POSTARE TEMPORARA AICI

STAMO VICTOR CRISTIAN - CONSILIER JURIDIC AL IPA SR - CEL CARE M-A CONCEDIAT ILEGAL LA 06.08.2012

luni, iunie 30, 2014

BETELIE ARESTAT - PRIM PROCUROR AL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA SECTOR 4

1.Betelie, prim-procurorul Sectorului 4 a fost arestat şi suspendat din funcţie.

20 Ian 2012 - 10:20

Betelie, prim-procurorul Sectorului 4 a fost arestat şi suspendat din funcţie. Vezi de ce 
Sectia pentru procurori a CSM a avizat arestarea preventiva a prim - procurorului Parchetului Judecatoriei sectorului 4 Bucuresti, Mihai Betelie, retinut pentru coruptie si a dispus suspendarea din functie a acestuia ca urmare a punerii in miscarea a actiunii penale., informeaza Mediafax.

Totodata, s-a dispus suspendarea din functie a acestuia ca urmare a punerii in miscarea a actiunii penale.

Seful Parchetului Judecatoriei sectorului 4 Bucuresti, Mihai Betelie, a fost retinut de catre procurorii anticoruptie intr-un dosar in care joi au fost audiate si alte persoane legat de tranzactii de spatii, printre care si secretarul Primariei sectorului 1 Bucuresti, Bogdan Grigorescu.

Bogdan Grigorescu a venit, joi, in jurul orei 11.00, la Directia Nationala Anticoruptie, insotit de o persoana, au declarat surse judiciare. Grigorescu ar fi comis infractiuni la Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie. In caz ar mai fi vizat un membru PNL din Ilfov, au mai spus sursele citate.

La randul sau, Mihai Betelie este suspectat ca ar fi derulat acte de comert sau ar fi incheiat tranzactii financiare utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei. Impotriva procurorului Betelie sunt formulate patru capete de acuzare, intre care si favorizarea infractorului.

Cei doi au participat la administrarea unei firme de mediu a unor rude sau apropiati si au solicitat unui membru al unui partid politic, filiala Ilfov, sa le faciliteze desfasurarea activitatii.

Prin Ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori, DNA a stabilit ca in perioada iulie 2010 - ianuarie 2011, Mihai Betelie si Bogdan-Nicolae Grigorescu au efectuat, prin persoane interpuse, activitati financiare, ca acte de comert, si au participat la administrarea SC Enviroservice SRL Bucuresti, in scopul obtinerii unor foloase materiale necuvenite.

Atributiile de administrare a acestei societati comerciale, ai carei reprezentanti legali erau rude sau persoane foarte apropiate celor doi inculpati, au fost impartite intre cei doi inculpati, care s-au implicat in relatiile cu partenerii de afaceri, selectia de personal si plata salariilor, achizitii de utilaje si plata acestora, relatiile cu unitatile bancare, distributia marfurilor, plata chiriei, etc. Grigorescu Bogdan-Nicolae a finantat activitatea firmei cu suma de 50.000 de euro.

In acest context, in scopul de a beneficia, in interesul acestei afaceri, de influenta si autoritatea de care se bucura o persoana, membru al filialei Ilfov a unui partid politic, Mihai Betelie si Bogdan-Nicolae Grigorescu i-au solicitat acestei persoane sa le faciliteze desfasurarea activitatilor lor comerciale.

In conditiile in care o societate comerciala aflata in relatii contractuale cu SC Enviroservice SRL a incetat derularea acestui contract pe fondul existentei unor nereguli, cei doi, profitand de functiile publice detinute, au exercitat presiuni asupra reprezentantilor acestei firme pentru ca acestia sa nu sisteze contractul respectiv.

In iunie 2011, Mihai Betelie, in conditiile in care a luat la cunostinta in mod nelegal de proceduri referitoare la punerea in executare a unei autorizatii emise, in conformitate cu dispozitiile Codului de procedura penala, intr-un dosar penal aflat pe rolul Directiei Nationale Anticoruptie, a facut demersuri pentru divulgarea acestei operatiuni in scopul de a zadarnici urmarirea penala a persoanelor vizate in dosarul respectiv.  

Sursa :http://jurnalul.ro/stiri/observator/betelie-prim-procurorul-sectorului-4-a-fost-arestat-si-suspendat-din-functie-vezi-de-ce-602039.html


2.Procurorul Mihai Betelie rămâne în arest, Curtea de Apel Bucureşti i-a prelungit mandatul (Bucuresti,17 feb 2012)

Procurorul şef al Parchetului Judecătoriei sectorului 4 Bucureşti, Mihai Betelie, rămâne în arest, ca urmare a deciziei de vineri a Curţii de Apel Bucureşti, care a admis cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de prelungire cu 30 de zile a mandatului acestuia.

 


De asemenea, secretarul Primăriei sectorului 1 Bucureşti, Bogdan Grigorescu, rămâne în arest preventiv, el fiind cercetat de DNA alături de Mihai Betelie, pentru fapte de corupţie.

Cei doi au fost arestaţi în 26 ianuarie, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) care a admis recursul procurorilor anticorupţie.

DNA făcuse recurs la decizia din 20 ianuarie a Curţii de Apel Bucureşti, care stabilise cercetarea celor doi în stare de libertate, aplicându-le însă interdicţia de părăsi localitatea de domiciliu.

Sursa :  http://www.mediafax.ro/social/procurorul-mihai-betelie-ramane-in-arest-curtea-de-apel-bucuresti-i-a-prelungit-mandatul-9243451


3.Fostul şef al Parchetului sectorului 4 Bucureşti, Mihai Betelie, EXCLUS din magistratură de CSM
de Rl online , 20 decembrie 2012 
 
   
Fostul Sef al Parchetului sectorului 4 Bucuresti, Mihai Betelie, EXCLUS din magistratura de CSM

Fostul şef al Parchetului sectorului 4 Bucureşti, Mihai Betelie, a fost exclus din magistratură, joi, de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), procurorul fiind judecat, între altele, pentru afaceri comerciale oneroase şi şantaj, alături de deputatul PNL, Hubert Petru Ştefan Thuma, informează Mediafax. 

Mihai Betelie era suspendat din funcţia de procuror din 19 ianuarie 2012, când a fost reţinut de procurorii anticorupţie, sub acuzaţiile de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută, în scopul obţinerii de foloase necuvenite; instigare la infracţiunea de folosire a influenţei sau a autorităţii de către o persoană cu funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; şantaj în legătură directă cu o infracţiune de corupţie; fals intelectual în condiţiile participaţiei improprii şi în legătură directă cu o infracţiune de corupţie; fals în înscrisuri sub semnătură privată; fals în declaraţii.
Joi, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis în parte acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva pârâtului procuror Mihai Betelie, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti.

"În temeiul art. 100 lit. e (lit. d în reglementarea anterioară) din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, CSM a aplicat procurorului Mihai Betelie sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură, pentru săvârşirea celor două abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a (lit. b în actuala reglementare) - «încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilităţi şi interdicţii privind judecătorii şi procurorii» - din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor", precizează Consiliul.
Hotărârea poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, la completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În 19 ianuarie 2012, şeful Parchetului Judecătoriei sectorului 4 Bucureşti, Mihai Betelie, a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Structura Centrală, ulterior fiind arestat preventiv.

Potrivit DNA, în perioada iulie 2010 - ianuarie 2011, Mihai Betelie, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 4 şi Bogdan-Nicolae Grigorescu, secretarul general al Primăriei sectorului 1, ar fi derulat, prin persoane interpuse, activităţi financiare, ca acte de comerţ, şi ar fi participat la administrarea SC Enviroservice SRL Bucureşti, în scopul obţinerii unor foloase materiale necuvenite.
Atribuţiile de administrare a acestei societăţi comerciale, ai cărei reprezentanţi legali erau rude sau persoane foarte apropiate celor doi inculpaţi, au fost împărţite între cei doi inculpaţi, spun procurorii. Concret, cei doi acuzaţi s-ar fi ocupat de administrarea acestei firme (cu obiect de activitate achiziţionarea deşeurilor colectate selectiv în vederea reciclării) implicându-se în mod direct în tot ceea ce însemna funcţionarea acesteia: relaţiile cu partenerii de afaceri, selecţia de personal şi plata salariilor, achiziţii de utilaje şi plata acestora, relaţiile cu unităţile bancare, distribuţia mărfurilor, plata chiriei, etc. Grigorescu Bogdan-Nicolae a finanţat activitatea firmei cu suma de 50.000 de euro.

De asemenea, în perioada septembrie - noiembrie 2011, inculpatul Mihai Betelie i-ar fi solicitat inculpatului Hubert Petru Ştefan Thuma, vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal - Filiala Ilfov (actual deputat-n.r.), să îl sprijine în demararea şi dezvoltarea activităţii SC Enviroservice SRL (cu punct de lucru în comuna Vidra, judeţul Ilfov), apelând la prerogativele funcţiei sale de conducere a unei filiale locale a partidului politic respectiv.

Astfel, inculpatul Thuma ar fi intermediat legăturile dintre Betelie şi primarii unor comune şi oraşe din judeţul Ilfov, membri PNL, şi i-a determinat pe aceştia să facă demersuri pentru bunul mers al afacerii procurorului (de exemplu, identificarea şi facilitarea accesului la spaţii de depozitare, primirea fictivă de utilaje etc.)
În perioada noiembrie - decembrie 2011, în condiţiile în care o societate comercială aflată în relaţii contractuale cu SC Enviroservice SRL a încetat derularea unui contract din cauza existenţei unor nereguli, Betelie şi Grigorescu, profitând de funcţiile publice deţinute, au exercitat presiuni asupra reprezentanţilor acestei firme pentru ca aceştia să încheie un act adiţional prin care firma pe care o reprezentau să continue livrarea de deşeuri reciclabile către SC Enviroservice SA, deşi această societate comercială nu îndeplinea toate condiţiile legale în vederea achiziţionării unor astfel de deşeuri.

Inculpaţii Mihai Betelie şi Dobre Gheorghe Marin, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, au determinat un notar public să autentifice, la data de 12 iunie 2008, un contract de vânzare-cumpărare de bunuri viitoare, atestând fapte nereale, în condiţiile în care notarul nu cunoştea acest aspect. În plus, Betelie Mihai, a mai încheiat şi un contract fictiv de împrumut, pe care l-a menţionat în cuprinsul declaraţiilor de avere depuse în calitate de magistrat în cursul anilor 2008 - 2010, susţin anchetatorii.

În 20 martie, Betelie şi Grigorescu au fost deferiţi justiţiei, alături de Hubert Petru Ştefan Thuma şi Gheorghe Marin Dobre.

În 15 mai, procuror Betelie a fost eliberat din arest preventiv, fiind judecat în stare de libertate.

Sursa : http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/fostul-sef-al-parchetului-sectorului-4-bucuresti--mihai-betelie--exclus-din-magistratura-de-csm-288014



CONCLUZIE: Cine "raspundea" de instrumentarea corecta a plangerilor penale depuse de locuitorii sectorului 4...........halal "procuror"...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu